HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ'da PKK operasyonu: 13 gözaltı

Elazığ'da Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, PKK terör örgütüne yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 13 kişi gözaltına alındı.

ELAZIĞ, (DHA)- Elazığ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, Elazığ merkez ve Arıcak, Alacakaya, Karakoçan ve Kovancılar ilçelerinde eş zamanlı olarak yaptıkları PKK operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı olarak yapılan basın açıklamasında, şöyle denildi:

"PKK/KCK yapılanmasına yönelik olarak Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğümüz tarafından, Elazığ Merkez ve Arıcak, Alacakaya, Karakoçan ve Kovancılar ilçelerinde 27 Ekim 2015 tarihinde yapılan operasyon kapsamında toplam 13 kişi gözaltına alındı. Bahse konu şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalar neticesinde;Bir adet tek kırma diye tabir edilen av tüfeği, Bir adet çifte diye tabir edilen av tüfeği, 111 adet fişek, 3 adet el telsizi Yaklaşık 30 gram kubar esrar ve çok sayıda örgütsel içerikli neşriyat ve doküman ele geçirilerek el konuldu."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler