HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ'da Suriyeli'nin poşeti panik yarattı

Elazığ Valiliği'nin bulunduğu İzzetpaşa meydanında bir bankın altındaki şüpheli poşet, panik yarattı.

Elazığ'da Suriyeli'nin poşeti panik yarattı

ELAZIĞ(DHA) Polis güvenlik önlemi alıp şüpheli poşeti imha etmeye çalışırken, ortaya çıkan Suriyeli sahibi içindeki kilimi çıkararak polise gösterdikten sonra çimenlere serdi. Polis ve vatandaşlar da rahat bir nefes aldı.

Elazığ Valiliği yanında bulunan İzzetpaşa meydanında bir bankın altındaki şüpheli poşet panik yarattı. Valilik girişinin yan tarafındaki bankın altındaki şüpheli poşetin polise bildirilmesi üzerine, bögede önlem alındı. Bu sırada vatandaşların içinde bulunan bir Suriyeli'nin poşetin kendisine ait olduğunu el hareketleriyle belirtmesi üzerine polisin yanına götürüldü. Ancak, Türkçe bilmeyen Suriyeli polise zor anlar yaşattı. Polis, Arapça bilen ararken el işaretleri ile poşetin kendine ait olduğunu söyleyen Suriyeli Muhammed Feht, polisleri ikna edip yanlarından ayrılarak bank altındaki poşeti alıp içersindeki kilimi çıkardı. Yanına gelen polislerle birlikte poşet incelendikten sonra Muhammed Feht kilimi çimenlere serdi. Vatandaşlar ve polis rahat bir nefes aldı.

13 çocuğu ve 3 eşinin olduğunu söyleyen Muhammed Feht, "Çocuklarıma ekmek topluyordum. İçinde üzerinde oturduğum kilimim bulunan poşeti ise kaybolmaması için bankın altına koymuştum" dedi.

Polisler tarafından kimlik kontrolü yapılan Suriyeli serbest bırakıldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler