HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ'da yangın

Elazığ'da bir binanın çatı katında çıkan yangın, korku ve paniğe neden oldu.

Hilalkent Mahallesi 406. Sokak'ta on katlı bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çatıdan dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede yangının çatının tamamını sarması üzerine binadakiler tahliye edildi, çevrede güvenlik önlemi alındı.

Çatıdan düşen parçalar binanın çevresinde de yangına neden oldu. Olay yerine gelen Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri ile vatandaşlar arasında yangına zamanında ve yeterli müdahale edilemediği gerekçesiyle tartışma yaşanması üzerine polis vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Binanın son katında oturan bir vatandaşın alevlerin çatıdan dairesinin penceresine uzanması üzerine musluktan uzattığı hortumla yangına müdahale etmeye çalışması ilginç görüntü oluşturdu.

Yangın itfaiyenin 2 saat süren çalışması sonucu söndürüldü.

Apartman sakinlerinden Selim Yiğitalp, binanın çatı katında yapılan onarım esnasında yangın çıktığını ve havanın sıcak olmasıyla yangının aniden büyüdüğünü belirterek, şunları söyledi:

"Binanın çatısının onarımı esnasında aniden bir tutuşma oluyor ve yangın meydana geliyor. İtfaiye geliyor, itfaiyenin yardımıyla filan derken söndürüldü. Herhangi bir can zayiatı yok. Maddi zarar da zaten telafi edilebilir."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler