HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ'da yaşanan anne dehşeti kamerada

Elazığ Merkez'de yaşanan ve okuyucumuzun WhatsApp Haber hattımızdan bize gönderdiği videoyla dehşete kapıldık. Bir anne çocuğunu korkuluklardan atmaya çalışırken vatandaş son anda yakalıyor...

MYNET HABER MERKEZİ

05309469500 numaralı MYNET WhatsApp Haber Hattımıza Elazığ'dan ulaşan okuyucumuz şahit olduğu dehşet dolu bir olayın videosunu gönderdi.
Elazığ Merkez'de yaşanan olayda tartışan bir çift arasındaki konunun büyümesi üzerine kadının kucağındaki çocuğu korkuluklardan atmak istemesi görünüyor. Yoldan geçen vatandaşların son anda yetişmesiyle gelecek facia bir haberin önüne geçiliyor.

OKUYUCUMUZ ŞAHİT OLDUĞU DEHŞETİ AYRINTILARIYLA ŞÖYLE ANLATIYOR:

Merhabalar MYNET Haber size izlediğinizde tüylerinizi ürpertecek ve ülkenin ne hale geldiğini bir kez daha göreceğimiz bir video gönderiyorum.

Dehşet veren görüntülerin yaşandığı olay şöyle gelişiyor; 10 Kasım Perşembe günü saat 11.00 sıralarında Elazığ Merkez'de inşaatı süren yer altı tüneli geçidinde karı-koca olduğunu tahmin ettiğimiz bir çift tartışıyorlar. Tartışmanın boyutu giderek büyüyor ve kucağında küçücük çocuğu olan kadın eşine önce bir tekme savuruyor. Bu harekete karşılık kocası eşinin kolundan çantasını çekip alıyor ve üstgeçitten aşağı fırlatıyor. Meselenin ne olduğunu, aralarındaki konunun ne olduğunu tabii ki biz bilmiyoruz.

"BİR ANNE ÇOCUĞUNA BUNU NASIL YAPAR!"

Olayın devamında çantası aşağı atılan kadın sinirlenerek kucağındaki küçücük çocuğunu korkuluklardan aşağı atmaya kalkıyor, sarkıtıp sallıyor. Şans eseri olay anında yoldan geçen vatandaşlar koşarak çocuğu resmen havada yakalıyor. Artık ben bu ülkede milletin psikolojisini anlamakta güçlük çekiyorum. Bir anne bunu yapıyorsa o çocuk ne kadar güvende olabilir. En kısa zamanda bunların bulunup, çocuğun koruma altına alınmasını istiyorum.

"BU ÜLKE NASIL BU HALE GELDİ, BU İNSANLAR NE YAPIYOR!"

Bu ülke ne hale geldi böyle, insanlarımıza ne oldu böyle! MYNET Haber'e insanların yaşadığı sorunları herkese göstermeleri için böyle güzel bir imkanı bizlere vermesinden dolayı çok teşekkür ederim. Herkes gördüğü olayları, sorunları paylaşsın ki; herkes gerçekleri bilsin, görsün!..

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çarşı Şehit Mehmet Ali Çakır Polis Merkezi Amirliğimizce 09.11.2016 günü ilimiz İstasyon Caddesi üzerinde Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali suçu ile ilgili olarak, evli oldukları belirlenen S.A. ve H.A. isimli şahıslar arasında yaşanan tartışma sonucunda H.A. isimli şahsın 1 yaşında olduğu tespit edilen çocuğu üst geçitten sarkıtmak suretiyle eşini korkutmaya çalıştığı anlaşılmış olup, konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile anne H.A. ve 2 çocuk Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri ile birlikte ikametlerinden alınarak Kadın Konuk Evi'ne yerleştirilmiştir" denildi.

Yapılacak soruşturmaların ardından anne ile çocukları ile ilgili karar verileceği öğrenildi.

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler