HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elini kıyma makinesine kaptırdı

Bilecik'te üniversite öğrencilerinin kaldığı özel yurtta aşçı dayısını ziyarete giden 15 yaşındaki İbrahim Kılıç, mutfaktaki kıyma makinesine elini kaptırdı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin yaklaşık 5 saat süren çabası sonuçsuz kalınca İbrahim Kılıç, elini kaptırdığı kıyma makinesine birlikte hastaneye götürüldü.

Olay, dünsaat 22.30 sıralarında Gazipaşa Mahallesi Leylak Sokak'taki üniversite öğrencilerinin kaldığı özel erkek öğrenci yurdunda meydana geldi. Yurt aşçısı dayısının yanına Galatasaray-Juventus maçını televizyondan izlemek için gittiği belirtilen İbrahim Kılıç, 7'nci kattaki mutfakta kıyma makinesiyle oynarken sağ elini makineye kaptırdı. Kılıç,elini makineden çıkaramayınca yurt görevlileri AFAD ve 112 acil servisi arayarak yardım istedi. Yurda gelen sağlık görevlileri acı içerisinde kıvranan İbrahim Kılıç'a müdahalede bulunup serum taktı. AFAD ekibi de Kılıç'ın elini kıyma makinesinden çıkarmak için çalışma başlattı.

Kıyma makinesinin parçalarının bir kısmını spiralle kesen AFAD ekibinin yaklaşık 5 saat süren çabası sonuçsuz kaldı. İbrahim Kılıç elini kaptırdığı kıyma makinesi ile birlikte asansörle 7'inci kattanindirildi ve daha sonra 112 ambulansına alınarak Bilecik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kılıç buradan da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne sevk edildi.

İbrahim Kılıç'ın eli ESOGÜ Hastanesi'nde kıyma makinesinden çıkarıldı. Sağ elinin işaret parmağı parçalanan,diğer paramaklarından da yaralanan Kılıç tedavi altına alındı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler