HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli bekçi, boşanmak isteyen 35 yıllık eşini başından vurdu

Erzurum'da emekli bekçi 59 yaşındaki Mehmet Akpınar, boşanmak isteyen eşi 60 yaşındaki Rabiye Akpınar'ı tabancayla başından vurdu.

Emekli bekçi, boşanmak isteyen 35 yıllık eşini başından vurdu

Daha sonra polisi arayıp, "Karımı vurdum" diyen Mehmet Akpınar gözaltına alınırken, ağır yaralanan Rabiye Akpınar hastaneye kaldırıldı.

Olay bu sabah merkez Yakutiye İlçesi Çağlayan Mahallesi'ndeki Çamlıbel Sokak'ta meydana geldi. 35 yıllık evli, 5'i kız, 9 çocuk sahibi Rabiye ve Mehmet Akpınar çifti arasındaki geçimsizlik giderek arttı. İddiaya göre Mehmet Akpınar, iddiaya göre eşine şiddet de uygulamaya başladı. Bunun üzerine Rabiye Akpınar, 2012'de eşinden şiddet gördüğünü ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığına başvurdu. Boşanmak isteyen Rabiye Akpınar, yakınlarının araya girmesi sonucu bu isteminden vazgeçti.

Bugün sabah saatlerinde tek katlı evlerinde çift arasında yine tartışma çıktı. Bunun üzerine Rabiye Akpınar, daha fazla dayanamayacağını söyleyip, boşanmak istediğini söyledi. Öfkeye kapılan Mehmet Akpınar, ruhsatlı tabancasıyla kanepede oturan eşi Rabiye'nin başına ateşledi. Kanlar içinde yere yığılan eşinin başında bir süre bekleyen Mehmet Akpınar, daha sonra '155 Polis İmdat' hattını arayarak, "Karımı vurdum, teslim oluyorum" dedi. Mehmet Akpınar, eve gelen polisler tarafından olayda kullandığı tabancayla birlikte gözaltına alındı. Ağır yaralı Rabiye Akpınar ise 112 Acil Servis görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tabancadan çıkan kurşunun, Rabiye Akpınar'ın şakağından girerek kulak arkasından çıktığı belirlendi. Durumu ağır olan Rabiye Akpınar ameliyata alındı.

Öte yandan evin önünde geldiği zaman annesinin babası tarafından vurulduğunu polislerden öğrenen kızı, "Sürekli kavga ediyorlardı. Hep böyleydiler. Babamın silahı ruhsatlıydı" dedi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler