HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli madenci kendisini döven komşusunu öldürdü

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde, emekli madenci 61 yaşındaki Ekrem Sergen, 6 ay önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada kendisini döven komşusu 40 yaşındaki Cemil Odabaş'ı tabanca ile öldürdü.

Emekli madenci kendisini döven komşusunu öldürdü

Olay dün öğle saatlerinde Karadon Mahallesi Şehit Nuh Bak Caddesi'nde meydana geldi. Aynı mahallede yıllardır birbirine yakın komşu olan Ekrem Sergen ile tuhafiyecilik yapan Cemil Odabaş arasında 6 ay önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Odabaş, eşinden boşandığı için yalnız yaşayan Sergen'i dövdü.

Şikayetçi olmayan Ekrem Sergen, yediği dayağı bir türlü içine sindiremedi. Dün Odabaş'ı bahçede gezerken gören Sergen, evinin penceresinden tabanca ile ateş etti. Tabancadan çıkan 3 kurşundan birisi Odabaşı'nın sol kolunu sıyırıp vücudunun sol tarafından girip diğer taraftan çıktı. Ağır yaralanan Odabaş, kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü.

Olaydan sonra suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına alınan Ekrem Sergen polise verdiği ifadesinde, "Yıllardır sınır komşusuyuz. 6 ay önce sınır yüzünden aramızda tartışma çıktı. Tartışma esnasında beni dövdü. Bunu içime sindiremedim. Olay günü onu bahçede görünce hiçbir şey demeden rastgele ateş ettim. Kurşun isabet ettiğini, yaralandığını duyunca anladım. Öldüğünü de sonradan öğrendim" dedi.

İfadesinin ardından,'Kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edilen Ekrem Sergen, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler