HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emniyet kemeri kuşu bile kurtardı

Edirne Keşan'dan Aksaray'a ailesinin yanına bayram ziyareti için yola çıkan astsubay, Bursa'nın İnegöl ilçesinde kaza yaptı.

Emniyet kemeri kuşu bile kurtardı

Emniyet kemeri takılı olan astsubay kazadan yara almadan kurtuldu. Otomobilde bulunan kafesteki kuş da emniyet kemeri sayesinde kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre, görevli olduğu Edirne Keşan'dan Aksaray'a bayram ziyareti için gitmekte olan sürücü Astsubay Kadir Kaya yönetimindeki 68 KY 605 plakalı özel otomobilin, Mezit Tünel mevkiinde yağış nedeniyle kaygan olan yolda direksiyon hakimiyeti kaybedildi. Kontrolden çıkan özel otomobil takla atarak yolun solundaki yağmur suyu kanalına düşerek ters döndü.

Ters dönün özel otomobilde şans eseri yara almayan sürücü otomobilin ön camını kırarak araçtan çıktı.

EMNİYET KEMERİ KUŞU DA KORUDU

Yolculuğa çıkarken kendi emniyet kemerini takan sürücü, yanında taşıdığı muhabbet kuşunun bulunduğu kafesi de koruma altına almak için emniyet kemeri taktı. Kaza sonucunda Bulut adı verilen 1 yaşındaki muhabbet kuşu telef olmaktan kurtuldu.

İTFAİYE KURTARDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen İnegöl itfaiyesi arama kurtarma ekipleri, araçta sıkışan muhabbet kuşunu kafesi ile birlikte kurtardılar.

İLK OLARAK ANNESİNİ ARADI

Kaza sonucunda Astsubay Kadir Kaya, ilk olarak annesini arayarak kaza geçirdiğini ve herhangi bir sağlık sorununun olmadığını bildirdi.

Kazayı yara almadan atlatan sürücü olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerine sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek tedaviyi reddetti.

Araç çekici yardımı ile yoldan kaldırılırken, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler