HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emniyet müdürlüğü karşısında faciaya davetiye çıkardı

Adıyaman'da, ilköğretim okulu öğrencilerini yol ortasından alan bir servis sürücüsü, kazaya davetiye çıkardı.

Atatürk Bulvarı Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü karşı tarafında bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerini okul çıkışında servis yolunda değil de Atatürk Bulvarı üzerinde yol ortasında minibüse bindiren kimliği belirsiz sürücünün yaptığı kural tanımamazlık hem ilköğretim okulu öğrencilerini tehlikeye soktu hem de trafikte faciaya davetiye çıkardı. Gazetecilerin sorduğu sorulara cevap veren öğrenciler, "Biz, her gün burada servise biniyoruz. Servis gelene kadar refüjde bekliyoruz” dediler.

Denetimlerin yapılmadığını vurgulayarak duruma tepki gösteren veliler adına yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bu çocuklar her gün burada yol ortasında öğrenci servisini bekliyor. Gelen servisler öğrencileri yol ortasından alarak minibüse bindiriyor. Anlam veremiyoruz bu duruma. Üstelik mahalle köşelerinde bir okul değil burası. Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünün tam karşısı oluyor, emniyet müdürlüğünün karşısında olmasına rağmen herhangi bir uygulamanın ya da yetkililerin bu durumla ilgili bir çalışması yok. Yazık günah. Bu çocuklar bizlerin geleceği. Biz, geleceğimizi düşünerek yola çıkmamız lazım. Servis sürücüsünün yaptığı bu kural tanımamazlık ise, bir başka tartışmaya yer açacak konumda. Bu tür servis sürücüleri denetlense bu tür manzaralarla karşılaşmayız.

Buradan ilin yetkililerine çağrımız şudur, birilerinin canı yanmadan denetimler yapılsın ve bu tür manzaralarla karşılaşılmaması için gerekli tedbirler alınsın. Biz, şundan eminiz ki, bu çocuklar, ilin önde gelenlerinin çocukları olsaydı eğer inanın bu tür manzaralarla karşılaşılmazdı.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler