HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emniyet müdürü'nden ilginç denetim

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, yaptığı ilginç denetimde trafik kurallarını çiğneterek, polisin göstereceği tutum ve davranışı denetledi.

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ekibindeki polisleri denemek için ilginç bir yöntem uyguladı.

Sivil bir otomobil ile denetime çıkan Aşık, sürücü koltuğuna polis ekipleri tarafından tanınmayan bir kişiyi oturttu. Metin Aşık'ın içinde bulunduğu otomobil, ekiplerin dikkatini çekebilmek amacıyla trafikte olumsuz davranışlar sergilemeye başladı. Bu sırada ekipler otomobili durdurdu ve sürücü hakkında işlem yapmak istedi. Ancak söz konusu sürücü ekiplerin tüm isteklerini geri çevirirken, kaba davranışlarda bulunmayı da ihmal etmedi. Olup bitenleri otomobilin içerisinden an ve an takip eden Emniyet

Müdürü Aşık ise trafik ekiplerinin sergileyeceği tutumu merakla izledi. Sürücü rolündeki vatandaş ekiplere zorluk çıkarmaya ve söylenenlere itiraz etmeye devam etti. Fakat trafik ekipleri nazik davranışlarını ve ikna çabalarını sürdürünce bu sınavdan başarıyla geçmiş oldu. Daha sonra otomobilden çıkan İl Emniyet Müdürü Aşık, ekipleri gösterdikleri sabır ve tutumlarından dolayı tebrik etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler