HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En acı diploma töreni

Tarsus'ta geçen Mayıs ayında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Toros Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Kadir Emre Kırat'ın diploması annesine teslim edildi.

En acı diploma töreni

Tarsus İlçesi'nde kullandığı otomobille kontrolünü kaybederek takla atan Kadir Emre Kırat kaza yerinde hayatını kaybetmişti. Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Kırat için düzenlenen diplomasını bugün annesi Ebru Kırat'a verdi.

Her canlının bir gün ölümü tadacağını belirten Rektör Özdemir, "Elbet hepimiz bir gün ölümü tadacağız lakin Kadir Emre gibi genç yaşta henüz hayatının baharındayken gelen bu ölüm en başta ailesini, sevenlerini arkadaşlarını ve bizleri derinden yaraladı. Biz de üniversite yönetimi olarak öğrencimiz Kadir Emre Kırat'ı unutmadığımızı göstermek istedik. Bu diplomayı en çok hak eden kişiye yani onu yetiştiren, büyüten ve okutan annesine vermeyi uygun bulduk. Bu vesile ile tekrardan merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Oğlunun diplomasını alan anne Ebru Kırat ise duygu dolu anlar yaşadı. Kırat, "Oğlunun diplomasını bu şekilde değil de mezuniyet töreninde onunla birlikte sevinç gözyaşları içinde almayı isterdim" diye konuştu.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler