HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engelli annelerine erken kutlama

Karşıyaka Belediyesi Kent Konseyi Engelli Meclisi’nden engelli annelerine anlamlı bir erken “Anneler Günü” kutlaması geldi.

İZMİR (İHA) - Karşıyaka Belediyesi Uğur Mumcu Parkı içerisinde ki kafede düzenlenen kahvaltıya katılan 110 engelli annesini Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın eşi Birsen Durak da yalnız bırakmadı.

Bu tür aktivitelerin kendilerini mutlu ettiğini belirten engelli anneleri, “Yalnız olmadığımızı bilmek, unutulmadığımızı görmek güzel” diye duygularını dile getirdi.

Karşıyaka Belediyesi’nin engellilere yönelik çalışmaları hakkında anneleri bilgilendiren Karşıyaka Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hülya Polat ise, “Her şeyi hak eden bu annelerimizin bir nebze olsun yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize. Her zaman bizim yanımızda olan Karşıyaka Belediye Başkanımızın zarif eşleri Birsen Durak hanımefendi, Nergis ve Bostanlı Kadın Danışma Merkezi üyelerine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kahvaltıda engelli annelerini yalnız bırakmayan Birsen Durak, bütün annelerle fotoğraf çektirdi. Annelerin isteklerini de dinleyen Birsen Durak, “Onları unutmadığımızı her fırsatta gösterdiğimiz için çok sevinçliyim. Benim gibi herkesin de bu organizasyondan güler yüzlü olarak ayrılması beni ayrıca mutlu. Bütün annelerimizin anneler gününü kutlarım” dedi.

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler