HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engelli kadına bıçak zoruyla taciz!

İğrenç olay Samsun'da gerçekleşti. Samsun'un Canik İlçesinde engelli bir kadın evine girdiği sırada tacize maruz kaldı. İddiaya göre yüzde 70 engelli kadın evi girerken kapıyı açık unuttu ve arkasından giren şahıs bıçakla tehdit ederek cinsel tacizde bulundu. Engelli kadın çığlık atınca yakınları geldi ve taciz eden şahıs kaçtı. Polis güvenlik kameralarında tespit ettiği şahısı gözaltına aldı.

Engelli kadına bıçak zoruyla taciz!

Samsun’da engelli kadını bıçakla tehdit ederek taciz ettiği iddia edilen bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

ARKASINDAN EBE GİRDİ BIÇAKLA TEHDİT ETTİ

Olay, Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yüzde 70 oranında engelli olan G.E.(30) aynı apartmanda bulunan akrabalarına oturmaya gitti. Bir ihtiyaç üzerine kendi evine inen G.E., eve girdiği sırada dış kapıyı kapatmayı unutunca iddiaya göre C.Y.(39) adındaki şüpheli eve girdi. Yanındaki bıçağı çıkartan şüpheli engelli kadını tehditle taciz etti.

ÇIĞLIK ATINCA KURTULDU

Engelli kadının bağırması üzerine apartmanda bulunan yakınları olay yerine gelirken, şüpheli şahıs ise kaçarak kayıplara karıştı. Yakınlarının durumu polise bildirmesi üzerine Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri harekete geçti. 2 Nisan tarihinde gerçekleşen olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarından yola çıkan polisler şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan C.Y. bu sabah Samsun Adliyesine sevk edildi. Şüphelinin ifadesinde “Olay yerine kiralık ev sormak için gittim. Herhangi bir cinsel saldırıda ya da tehditte bulunmadım” dediği öğrenildi.

2 AY ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKTI

6 yıl önce eşinden ayrıldığı ve 1 kız çocuğu babası olduğu öğrenilen ayrıca 'cinsel saldırı', 'hırsızlık', 'hürriyetten yoksun kılma' ve 'uyuşturucu' suçlarından kaydı bulunduğu ortaya çıkan Cihan Y.'nin 2 ay önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

İHA


En Çok Aranan Haberler