HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ereğli'de cinayet:1 ölü 1 ağır yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırı da bir kişi öldü bir kişi de ağır yaralandı. Polis, olayın aile arasındaki mal davası nedeniyle yaşandığı üzerinde duruyor.

ZONGULDAK (CİHAN)-Olay, Ereğli'ye bağlı Murtaza Mahallesi Dış Kale Sokak No: 3 de meydana geldi. Alınan bilgilere göre söz konusu evde meydana gelen kavgada Sanem Kulan (27) ve Hasan Yoldaş (53) kişi ya da kişilerce bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayda ağır yaralanan Sanem Kulan, çevredeki vatandaşlar tarafından Ereğli Devlet hastanesi'ne kaldırıldı. Evin dış kapısında kanlar içinde yatan Hasan Yoldaş için sağlık görevlilerine haber verildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralı Hasan Yoldaş'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralı Sanem Kulan'ın hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybettiği, Hasan Yoldaş'ın ise karın bölgesinden 3 kez bıçaklandığı öğrenildi. Acil olarak ameliyata alındığı öğrenilen Hasan Yoldaş'ın durumunun ciddi olduğu ifade edildi.

GRİ KARTAL ARANIYOR

Olayla ilgili olarak mahalle sakinlerinden tanık olarak 3 kişi karakola getirilirken, alınan bilgiler doğrultusunda olay yerinden kaçtığı belirtilen gri renkli kartal araç üzerinde araştırma yapılmaya başlandı. Şehrin giriş ve çıkışları tutulurken, mesaisi biten polislerinde ikinci bir emre kadar görevi bırakmaları yasaklandı.

Evin içinde başlayan ve evin dışına kadar devam ettiği öğrenilen ve 3 kişi olduklarından şüphenilen zanlıların aranmasına devam ediliyor. Polis aile arasında mal davasından dolayı sorun olduğu ve cinayetin bundan dolayı yaşanmış olabileceği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak her hangi bir açıklama yapılmadı.

CİHAN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler