HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erzincan'da Astsubay ölü olarak bulundu

Erzincan'da Asker Hastanesi'nde görev yapan Kıdemli Astsubay Başçavuş Ufuk Orak, karayolu üzerinde ölü olarak bulundu.

Erzincan'da Astsubay ölü olarak bulundu

Astsubayın intihar etmiş olabileceği üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, bugün saat 13.45 sıralarında Erzincan-Kemah karayolunun 8’nci kilometresinde Beşsaray köyü yakınlarında meydana geldi. Vatandaşlar yol kenarında hareketsiz yatan birini fark edince olayı güvenlik kuvvetlerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, silahla vurulmuş olarak yerde yatan kişinin Erzincan Asker Hastanesi'nde görev yapan 38 yaşındakiKıdemli Astsubay Ufuk Orak olduğunu belirledi. 20 yıllık Astsubay olduğu öğrenilen evli ve iki çocuk babası Ufuk Orak’ın motosikletle bölgeye gittiği ortaya çıkarken, intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Seyhan Nehri'ne atlayıp intihar eden Özge kurtarılamadı

Adana'da intihar etmek için atladığı Seyhan Nehri'nden çıkartılıp, kalp mesajı ile yaşama döndürülen 16 yaşındaki Özge Acun, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dumlupınar Mahallesi'nde oturan Özge Acun, mahallede bir gence aşık oldu. Ailesinin görüşmesine izin vermemesinden çekindiği öne sürülen Acun, geçen cumartesi sabahıintihar edeceğini yazdığı not bırakıp, evden çıktı.

Bir süre sonra kızının bıraktığı notu gören anne 45 yaşındaki Semiha Acun, komşuları ile onu aramaya çıktı. Kızının bıraktığı nottan Taşköprü'den atlayacağını öğrenen Semiha Acun, Seyhan Nehrikıyısında geldi. Anne kızını ararken, ağlayarak köprünün üzerine gelen Özge Acun da çevredeki yüzlerce kişinin gözleri önünde suya atladı. İhbar üzerine Emniyet Müdürlüğü'nden gelen dalgıç polisler ve itfaiye ekipleri, genç kızı yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu sudan çıkarttı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Kalbi duran genç kıza nehir kenarında kurtarma ekipleri ve sağlık görevlileri kalp masajı yaptı. Anne Semiha Acun da kızına yapılan müdahaleyi gözyaşları arasında izledi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler