HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erzurumlu gazilerden anlamlı ziyaret

Ankara Gölbaşı'nda Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan bombalı saldırıda şehit olan Erzurumlu polis memurunun ailesi gaziler tarafından ziyaret edildi

Erzurumlu gazilerden anlamlı ziyaret

(DHA)- DARBE girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'nda Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan bombalı saldırıda şehit olan Erzurumlu polis memuru, 29 yaşındaki Yakup Sürücü'nün, Pasinler İlçesi'nin kırsal kesimindeki Taşkaynak Mahallesi'ndeki evini ziyaret eden gaziler, baba İbrahim Sürücü'ye Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Dernek başkanı Recep Akgül, şehit babası İbrahim Sürücüye'ye Kuran-ı Kerim, başkan yardımcısı Murat Öztürk de Türk bayrağı hediye etti. Kutsal hediyeleri öperek teslim alan Sürücü, gazilere teşekkür etti. Gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve 1 yıllık evli oğlu Yakup'a doyamadığını anlatan Sürücü, şöyle dedi:

"Ekmeğini yediğin, suyunu içtiğin öz vatanına hainlik edip, halkına bomba ve kurşun yağdıracaksın. Böyle bir hainlik olamaz. Yıllarca PKK'lı teröristlerle mücadele eden ve henüz bir yıllık evli olan yiğidim bu hain saldırıda onlarca silah arkadaşı ile birlikte şehit düştü. Benim çektiğim acıyı bir ben bilirim. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Tarifi olmayan bir acı."

Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, FETÖ ve PKK terör örgütüne tepki göstererek şunları söyledi:

"Bu zor günleri kenetlenip geride bırakacağız. Bu uğurda kimi bizim gibi uzvunu kaybederek gazi oluyor, kimisi de şehitlik mertebesine eriyor. Bu hainler unutmasınlar ki bir Türk kalana kadar onlarla savaşacağız. Bu topraklar üzerinde yaşananların gidecek başka bir vatanı yok. Binlerce şehit verdiğimiz vatanımız için şehit olmaya hazır milyonlar var. Ne devlet, ne de bizler ekmeğini yeyip ihanet edenleri affetmeyeceğiz. 15 Temmuz'da başarısız olan hainler şimdi yandaşları olan PKK ve IŞİD'in eylemleri ile avunuyor."

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül ve yönetim kurulu üyeleri aynı saldırıda şehit olan Erzurumlu polis memuru, 25 yaşındaki Murat Ellik'in evini de ziyaret ederek baba Osman Ellik'e Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etmişti

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler