HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esenler Otogarı karıştı

Esenler'deki İstanbul Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde olaylar çıktı.

İstanbul Şehirler Arası Otobüs Terminalinde bir otobüs firmasına bırakılan şüpheli paket polisi harekete geçirdi. Fünyeyle etkisiz hale getirilen şüpheli paketten bez parçaları çıktı.

Paketi otogar yönetimini eleştirmek için toplanan ve aynı perona saldıran eylemci bir grubun koyduğu ileri sürüldü.

Esenler Otogarında toplanan ticari taksi sürücüleri ile otogar yönetimi arasında yaşanan ve gün boyu süren eylem gerginliği akşam saatlerinde yerini bomba paniğine bıraktı.

TAKSİCİLERİN EYLEMİNDE OLAYLAR BÜYÜDÜ

İddiaya göre, otogarda çalışan ticari taksi sürücüleri ile otogar yönetimi arasında yaşanan sorunlar nedeniyle taksiciler eylem yapmak istedi. Yapılan toplantıya rağmen sorunların aşılmaması üzerine toplanan bir grup taksici terminalin otobüs çıkış kapısında yolu trafiğe kapatarak burada bulunan bir güvenlik kulübesini ateşe verdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri alevleri kısa sürede söndürdü. Eylemlerin sonuçlandırılmaması üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

PAKETİ PERONA SALDIRAN EYLEMCİLERİN KOYDUĞU İDDİA EDİLDİ

Öte yandan, taksicilerin eylemi sürerken otogarın içerisinde toplanan bir grupta terminalin 51 nolu peronuna saldırarak cam ve çerçevelerini yerle bir etti. Bu olayın hemen ardından aynı perona bomba bırakıldığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen bomba imha ekipleri şüpheli paketi fünyeyle etkisiz hale getirdi.

Şüpheli paketten bez parçaları çıkması üzerine alınan güvenlik önlemleri de normale alındı. Şüpheli paketi olay çıkaran grubun işyerine koyup polise ihbarda bulunduğu iddia edildi.

Tüm haberler

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler