HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esenyurt'ta kamyon dehşeti: Kaldırımda oturanları ezdi

Esenyurt'ta freni patlayan kamyonet, kaldırımda dükkan önünde oturan ikisi çocuk üç kişiye çarparken, feci kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı. Faciadan kıl payı dönülen kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Esenyurt'ta meydana gelen bir başka olayda ise, aynı bisiklette bulunan 2 çocuk ara sokaktan caddeye çıkarken hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Çocuklardan biri ağır yaralanırken kazadan sonra vatandaşların cep telefonuyla çektiği görüntülerde yaşanan panik görülüyor.

Kaza dün akşam saatlerinde Talatpaşa Mahallesi’nde bulunan bir nalbur dükkanı önünde meydana geldi. İddiaya göre dükkanın önünden geçerek yokuş yukarı çıkan cam yüklü kamyonetin freni patladı. Freni patlayan kamyonet, hızla nalbur dükkanına doğru geldi. Bu sırada nalbur dükkanı önünde taburelerde oturan Sibel Ç. (26) üzerilerine doğru gelen kamyoneti fark ederek Asmin Ç. (7) ile birlikte kaçmaya çalıştı. Sibel Ç. kaçmayı başarırken hızla gelen kamyonet Asmin Ç., Solmaz Y. ve Berat Y.’a çarptı. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Asmin Ç. (7), Solmaz Y. ve Berat Y.’ı özel bir hastaneye kaldırdı.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı saniye saniye nalbur dükkanının ve çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamera görüntülerinde kamyonet nalbur dükkanının yanından geçip gidiyor. Bu sırada 4 kişinin dükkanın önünde oturduğu görülüyor. Bir süre sonra kamyonet geri geri hızla dükkana doğru geliyor. Nalbur dükkanı önünde oturanlardan biri üzerlerine doğru gelen kamyoneti fark edip, kız çocuğu ile birlikte kaçmaya çalışıyor. Hızla gelen kamyonet taburede oturan kadınla çocuk ile kaçmaya çalışan kız çocuğuna çarpıyor.

YİNE ESENYURT! BU KEZ HAFRİYAT KAMYONU...

Esenyurt'ta aynı bisiklette bulunan 2 çocuk ara sokaktan caddeye çıkarken hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Çocuklardan 1'inin ağır yaralandığı kazadan sonra vatandaşların cep telefonuyla çektiği görüntülerde, yaşanılan panik ve yaralanan çocuklara müdahale edildiği görülüyor.

Kaza, Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde saat 16.20’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ara sokaktan bisikletle ana caddeye çıkan Fatih Evren (10) ile arkadaşı Diyar Demiray (11) o sırada seyir halinde olan 34 DV 8077 plakalı hafriyat kamyonun ön sağa tarafına çarptı. Vatandaşların ikazı üzerine şöforü T.S (45) aracını durdurdu. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan çocuklara ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan Evren ve Demiray sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Fatih Evren’in bilinçinin açık ve hayatı tehlikesi bulunmadığı, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Diyar Demiray’ın ise durumun ağır olduğunu öğrenildi.

KAZA SONRASI VATANDAŞLAR TARAFINDAN CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Öte yandan kaza sonrası vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde iki çocuğun bisikletle ara sokaktan hızla caddeye çıkarak kamyonla çarpıştığı görülüyor. Vatandaşların cep telefonuyla ile çekilen görüntülerde yaralanan çocuklara müdahale edildiği görülüyor. Kazadan sonra gözaltına alınan kamyon şöforü T.S ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (Ajanslar)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler