HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşi yerine nohutçuyu öldüren kocadan ilginç açıklama

Adana'da kendisini terk eden eşini tabancayla öldürmek isterken nohut satan bir kişiyi öldüren şahıs, "Bir garibanı öldürdüğüm için çok üzgünüm. Yaşasın garibanlar kahrolsun kötü insanlar'' dedi.

Eşi yerine nohutçuyu öldüren kocadan ilginç açıklama

Edinilen bilgiye göre, 15 Eylül günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde meydana gelen olayda Ümmet T. (43) evini 20 gün önce terk eden 5 yıllık eşi Altun T.'yi (23) öldürmek isterken nohut satan Haluk Kardaşlar'ı öldürmüştü.

Zanlı dün gece yapılan operasyonda Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yakalandı. Ümmet T. yakalandığında olay günü ayağından yaralandı.

Emniyette ifadesi alınmaya başlanan zanlı sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Ümmet T. kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, "Aşkım seni çok seviyorum, annemin yanına git, ben aşkımı değil onu kötü yola düşürenleri öldürmek istedim. Bir garibanı öldürdüğüm için çok üzgünüm, amacım o garibanı öldürmek değildi, eşimi kötü yola düşürenleri öldürmekti. Yaşasın garibanlar kahrolsun kötü insanlar" dedi.

Ümmet T., sağlık kontrolü yapıldıktan sonra tekrar ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler