HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Eşim her gece ilişkiye zorluyor' şikayeti

"Kocam çalışmamı engellemek için geceleri uyutmuyor"

'Eşim her gece ilişkiye zorluyor' şikayeti

Adana’da bir pastanede temizlik işçisi olarak çalışan A.L., "Kocam çalışmamı engellemek için geceleri uyutmuyor. İstememe rağmen beni her gece cinsel birlikteliğe zorluyor" diyerek eşi Ö.L. hakkında savcılığa şikayette bulundu. Savcı, Ö.L. hakkında 'eşe karşı cinsel saldırı' suçundan iddianame hazırladı. İddianame kabul edilirse Ö.L. 16.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

A.L. (26), 22 Ocak’ta Cumhuriyet Savcısı’na giderek eşi Ö.L. (34) hakkında suç duyurusunda bulundu. 2 çocuk annesi A.L. dilekçesinde, "Kocam 6 aydır sürekli hakaret ediyor, aşağılıyor, benim başkalarıyla birlikte olduğumu iddia ediyor. Geceleri beni uyutmuyor, böylece çalışmamı engellemeye çalışıyor. Kimi zaman da sabahları işe gitmemi engelliyor. 4 gün önce beni tekme tokat dövdü. İstemediğim halde her gece cinsel birlikteliğe zorluyor, ilişkiye giriyor. Bu sabah da istememe rağmen benimle zorla birlikte oldu. Bu davranışları benim ruh sağlığımı bozdu, şikayetçiyim" dedi.
**''O BENİMLE ZORLA İLİŞKİYE GİRİYOR''**
Şikayet üzerine soruşturma başlatırken, polis ekipleri tarafından ifadesi alınan Ö.L., suçlamayı kabul etmedi. Ö.L., savunmasında, "Ben eşimi zorla cinsel birlikteliğe zorlamadım. Aksine eşime istemediğimi söylememe rağmen kendisi benimle cinsel birliktelik yaşamaktadır. Sürekli bana 'Sen erkek değil misin? Nasıl erkeksin?' diyerek aşağılamaktadır. Ben çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum. Çocuklarım için eşimin yaptıklarına katlanıyorum" diye konuştu.
**'RUH SAĞLIĞI BOZULDU' RAPORU**
A.L.’ye, sevk edildiği hastane tarafından 'maruz kaldığı olaya bağlı ruh sağlığı bozulmuştur' raporu verildi. Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, konuyla ilgili iddianame hazırladı. 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianamede, sanık Ö.L. hakkında 'eşe karşı cinsel saldırı' suçundan 10, 'aile ferdine kötü muamele, hakaret, tehdit ve kasten yaralama' suçlarından da 6.5 yıla kadar hapsi istendi. İddianame kabul edilirse, tutuksuz sanık Ö.L.’nin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.
DHA


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler