HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşine fuhuş yaptıran şahıs tutuklandı

Adana'da 22 yaşındaki eşine fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan koca tutuklanırken, ona yardım eden 3'ü kadın 5 kişi adli kontrol ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesinde meydana geldi. Dilek Ü. (22) ile Fatih Ü. (28) 4 yıl önce evlendi. İddiaya göre, bir süre sonra tehditle Fatih Ü. eşine para karşılığı fuhuş yaptırmaya başladı. Bu arada Fatih Ü.'ye Ali Ö. (31), Sevil G. (45), Kadriye K. (52), Tamer Y. (36) ve Özlem Ö. de müşteri bulma konusunda ve yer konusunda yardımcı oldu. Birlikte olduğu kişilerden 250-300 lira para alan genç kadının aldığı bütün paralara da, kocası el koyuyordu. Çocuğunu öldürmekle tehdit ettiği için fuhuş yapmak zorunda kalan kadın en sonunda dayanmayarak 155'i arayıp kocasını ve diğer şahısları şikayet etti.

Harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 6 şüpheliyi

gözaltına aldı. Koca ve zanlılar suçlamaları kabul etmedi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan koca tutuklanırken, 3'ü kadın 5 kişi Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adli kontrol yöntemiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler