HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşini hastaneye doğuma götürürken kaza yapıp öldü

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde doğum sancıları tutan eşini hastaneye götüren 27 yaşındaki Vahit Özcan, kullandığı araçla direğe çarparak yaptığı kazada öldü.

Eşini hastaneye doğuma götürürken kaza yapıp öldü

Şarköy İlçesi'nin Hoşköy Mahallesi'nde balıkçılık yapan 1 çocuk babası Vahit Özcan'ın ikinci çocuğuna hamile olan eşi Gökçe Özcan'ın önceki gece doğum sancıları tuttu.

Vahit Özcan, saat 04.00 sıralarında 59 SF 697 plakalı kapalı kasa minibüsü ile eşi ve annesi 68 yaşındaki Fatma Özcan'ı Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürmek üzere yola çıktı. Vahit Özcan'ın Barbaros Kavşağı'nda direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu minibüs yol kenarındaki elektrik direğine çarparak şarampole yuvarlandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılardan Vahit Özcan'ı Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne, hafif yaralanan Gökçe Özcan ile Fatma Özcan'ı da özel bir hastaneye götürdü. Durumu ağır olan Vahit Özcan, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Gökçe Özcan, kaldırıldığı özel hastanede sezaryenle bir kız bebek dünyaya getirdi. Dünyaya gelen kızını görmeden kazada yaşamını yitiren Vahit Özcan ise Hoşköy Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler