HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış ömür boyu hapis

Eşi Fatma Karacayaka'yı uyurken 41 yerinden bıçaklayarak öldürmekten yargılanan infaz koruma memuru aynı yaştaki Ali Karacayaka için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi

Eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış ömür boyu hapis

Eskişehir'de 51 yaşındaki eşi Fatma Karacayaka'yı uyurken 41 yerinden bıçaklayarak öldürmekten yargılanan infaz koruma memuru aynı yaştaki Ali Karacayaka için mahkeme savcısı, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istedi.

Emek Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi'nde geçen 16 Ekim'de meydana gelen olayda, Eskişehir Açık Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan evli bir çocuk babası Ali Karacayaka, gece cinnet getirerek evlerindeki kanepede yatmakta olan eşi Fatma Karacayaka'yı defalarca bıçakladı. Daha sonra telefonla 155 Polis İmdat hattını arayan Ali Karacayaka "Eşimi öldürdüm. Gelin beni alın" dedi. Ali Karacayaka çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eşini bıçaklayarak öldüren Ali Karacayaka'nın yargılanmasına Eskişehir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Karacayaka, olayı hatırlayamadığını ancak pişman olduğunu söyledi. Duruşmaya ölen Fatma Karacayaka'nın annesi Naciye Yardımcı, babası Kemal Yardımcı, kardeşleri Faruk Yardımcı, Mehmet Yardımcı, Fatih Yardımcı ile olay sırasında evde yan odada uyumakta olan kızı Ayşenur Karacayaka da katıldı. Duruşmaya katılan Fatma Karacayaka'nın yakınları sanıktan şikayetçi olduklarını söylediler.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, tutuklu sanık Ali Karacayaka için Eskişehir Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'nden gelen 'Akli dengesi yerindedir' raporunu okudu.

Mahkeme savcısı, eşini bıçaklayarak öldüren Ali Karacayaka'nın ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle cezalandırılmasını istedi. Ali Karacakaya'nın avukatı, savcının mütalaasına karşı yazılı beyanda bulunmak için süre istedi. Mahkeme heyeti duruşmayı 15 Mart 2016 tarihine ertelendi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler