HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşini öldürüp intihar etti

Denizli'de 44 yaşındaki Hasan Baysal, 2 aydır ayrı yaşadığı boşanmak üzere olduğu eşi 42 yaşındaki Zeynep Baysal'ı, kızının gözü önünde sokak ortasında sırtından av tüfeğiyle vurup öldürdü.

Baysal daha sonra namluyu göğsüne dayayıp tetiği çekerek intihar etti.

Denizli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde taşeron işçi olarak çalışan kamyon şoförü 44 yaşındaki Hasan Baysal, şiddetli geçimsizlik nedeniyle kendisinden 2 aydır ayrı yaşayan ve boşanmak isteyen 42 yaşındaki 2 çocuk annesi eşi Zeynep Baysal ile sokak ortasında tartıştı. Hasan Baysal, eve dön teklifi yaptığı eşinin olumsuz yanıt vermesi üzerine çılgına döndü. Baysal yanında getirdiği av tüfeğiyle kızı E. Baysal'ın (20) gözleri önünde eşini sırtından vurup ağır yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan Zeynep Baysal'ın ardından Hasan Baysal aynı tüfekle kalbine ateş edip intihar etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerine ulaşan ambulans ekibi, ağır yaralı Zeynep Baysal'ı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Baysal, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hasan Baysal ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Gözleri önünde annesi babası tarafından öldürülen ve şoka giren E. Baysal, polis tarafından emniyete götürüldü. Yapılan incelemenin tamamlanmasının ardından Hasan Baysal'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Zeynep Baysal'ın şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 ay önce evi terk edip, iki çocuğuyla birlikte ağabeyinin evinde yaşamaya başladığı öğrenildi. Zeynep Baysal'ın kızı E. Baysal ile birlikte bir mermer fabrikasında çalıştıkları ve olay sırasında iş çıkışı birlikte servisten inip, ağabeyinin evine gittikleri belirlendi. Hasan Baysal'ın ise eşini ikna etmek için servisi beklediği ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler