HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşini sokak ortasında pompalı tüfekle öldürüp intihar etti

Eskişehir'de 40 yaşındaki Hamit Çam, eşi 29 yaşındaki Elif Çam'ı sokak ortasında 3 yaşındaki kızı Ezgi Su'nun yanında pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü.

Aynı silahla kendini vuran Hamit Çam kaldırıldığı hastanede öldü.

Olay saat 14.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi İmarlı Sokak'ta meydana geldi. Hamit Çam kiraladığı 26 RR 269 plakalı hafif ticari araçla sokakta kızı Ezgi Su ile birlikte yürümekte olan ve bir süredir ayrı yaşadığı eşi Elif Çam'ın yanında durdu. Araçtan inen Hamit Çam görgü tanıklarının iddiasına göre 'Konuşalım' dediği eşinden 'Konuşacak bir şey yok' yanıtını alınca dönüp araçtan pompalı tüfek aldı. Pompalı tüfekle eşini başından vuran Hamit Çam aynı silahı kafasına dayayarak ateşledi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi Elif Çam'ın öldüğünü belirledi. Durumu ağır olan Hamit Çam da, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde k öldü.

Hamit Çam'ın olayda kullandığı pompalı tüfeği bugün bir kargo şirketinden teslim aldığı öne sürüldü. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler