HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşini vuran kadın: Kocam, 'seni aldığım kadının iti yapacağım' diyordu

16 yıllık eşi 40 yaşındaki Ersin K.yı tabanca ile yaralayan 2 çocuk annesi 36 yaşındaki Keziban K., olay anını anlattı.

Eşini vuran kadın: Kocam, 'seni aldığım kadının iti yapacağım' diyordu

(DHA) - Erzurum'da sokakta 16 yıllık eşi 40 yaşındaki Ersin K.yı tabanca ile yaralayan 2 çocuk annesi 36 yaşındaki Keziban K., "Kocam bana, 'Aileni temizleyeceğim. Seni de aldığım kadının iti yapacağım' dedi. Olay günü itiş kakış esnasında kocamın belinden yere düşen tabancayı almak isterken silah ateş aldı. Silah benim elime geçmese eşim beni kesinlikle vuracaktı" dedi.

Olay, geçen 23 Eylül günü 50'nci yıl Caddesi Kazım Karabekir İş Merkezi önünde meydana geldi. Keziban K. sokak ortasında kocası Ersin K.'yı tabanca ile karnından yaraladıktan sonra polisi aradı. Yaralı koca Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, gözaltına alınan Keziban K. ise Nöbetçi 2'nci Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Savcı ve hakime ağlayarak ifade veren Keziban K., 12 ve 14 yaşında iki kızı ile yaşlı babasına baktığını söyledi. Kocasının 4 yıl önce bir kadınla kendisini aldattığını anlatan Keziban K. ifadesinde şunları söyledi:

"Eşimin bu kadınla ilişkisi devam etti. Yakın zamanlarda eşim beni dövdüğü için kendisinden şikayetçi oldum. Aile Mahkemesi de kocam hakkında tedbir kararı verdi. Eşim, 15-20 gün önce boşanma davası açtığını söyledi. O kadın boşanmam için beni sosyal paylaşım sitesi üzerinden tehdit ediyordu. Kocamla daha önce açtığımız tekstil atölyesine ait borçlar vardı. İşyeri ve tüm borçlar benim üzerime kaldı. Bu konuyu konuşmak, borçların ödenmesi konusunu görüşmek için yanına gittim. Bana belindekitabancayı gösterdi ve 'Bütün aileni temizleyeceğim. Seni de aldığım kadının iti yapacağım' dedi. Ertesi gün yine görüşmek için gittiğimde iş merkezinin önünde aramızda itiş kakış meydana geldi. Çantam ile onun belindeki silah yere düştü. Bir anda ikimiz de silahı almak için atıldık. Bundan sonra silahın patlama sesini ve elimde olduğunu hatırlıyorum. Silah yerdeyken mi patladı yoksa elimde ben mi ateşledim hatırlamıyorum. İtiş kakış sırasında kocam 'Seni vuracağım' diye bağırıyordu. Eğer tabanca benim elime geçmeseydi eşim beni kesinlikle vuracaktı. Kendimi korumak için bu şekilde davrandım. Oraya giderken eşimi öldürmek ya da yaralamak gibi bir niyetim yoktu. Yapmak isteseydim zaten bu zamana kadar çoktan yapardım. Çok pişmanım bir kaza oldu."

Keziban K.'nın avukatı Mehmet Salih Bayoğlu ise asıl mağdur olanın müvekkili olduğunu söyledi. Müvekkilinin yıllardır psikolojik ve fiziksel şiddete uğradığını ifade eden Bayoğlu, ele geçen tabancada bir kurşun daha olduğunu ama kullanmadığını, ayrıca yaralandığını görünce hemen polisi arayarak yardım istediğini belirtti. Bu arada kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Ersin K.'nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler