HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşinin çıplak görüntülerini paylaştı

Kendisi yurt dışında yaşarken eşi Türkiye'de ikamet eden Zafer K., istediği parayı göndermeyen eşinin çıplak görüntülerini sosyal medya aracılığıyla paylaştı.

Eşinin çıplak görüntülerini paylaştı

Hayatını yurt dışında sürdüren Zafer K. Türkiye'de yaşamakta olan eşinden düğün takılarını bir kuyumcuda bozdurarak parayı kendisine göndermesini istedi. Eşinin gönderdiği parayı yeterli bulmayan koca, eşiyle tartıştı. Yaşanan bu kavga sonrası eşinin müstehcen görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Daha önce bir evlilik geçiren ve bu evliliğinden bir kızı olan Sinen K. yaklaşık iki yıl kadar önce Zafer K. evlendi. Düğün sonrası Zafer K. tekrar Kanada'ya dönüş yaptı. Sonrasında eşini yanına aldırmak isteyen Zafer K. eşinden düğünde takılan altınları bozdurmasını ve elde edilen parayı kendisine göndermesini istedi. Sinen K., kocası Zafer K.'ya 7 bin 500 lira gönderdi. Parayı az bulan koca duruma çok sinirlendi ve ikili arasında tartışma yaşandı.

Yaşanan bu tarışma sonrasında iddiaya göre; Zafer K. eşinin müstehcen görüntülerini Facebook'taki hesabından yakın çevresine gönderdi. Bu gelişme üzerine savcılığa başvuran Sinen K., "Eşim, beraber yaşadığımız dönemde onun psikolojik baskısıyla da olsa kendi rızamla, çıplak görüntülerimi çekmişti. Videoyu ve fotoğrafları ablama ve arkadaşlarımın Facebook'una gönderdi" dedi.

Asliye Ceza Mahkemesi'nde "Hakaret ve özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan ve Montreal'de bulunan Zafer K. ifadeye gelmediği için hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler