HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşinin dayağı hastanelik etti

Aksaray’da tartıştığı eşi 45 yaşındaki Kazım G. tarafından tekme, tokat ve kemerle dövüldüğü iddia edilen 2 çocuk annesi 40 yaşındaki Fikriye G. hastanelik oldu.

Eşinin dayağı hastanelik etti

Olay dün saat 21.00 sıralarında Aksaray'ın Ortaköy İlçesi’ne bağlı Akpınar Köyü’nde dün akşam 21.00 sıralarında meydana geldi. İşsiz Kazım G. ile eşi Fikriye G. arasında çıkan tartışma, karşılıklı hakaretlere büyüdü. Tartışma büyüyünce Kazım G., iddiaya göre eşini tekme, tokat ve belinden çıkardığı kemerle dövdü. Baygınlık geçiren Fikriye G., sesleri duyarak eve gelen komşularının çağırdığı ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aldığı darbeler sonrası yüzü kanlar içerisinde kalan ve vücudunda morluklar oluşan Fikriye G., tedavi altına alındı. Hastaneye gelen Fikriye G.’nin yeğeni Cennet Solak, gözyaşları içinde Kazım G.’nin sürekli eşini dövdüğünü anlattı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan ve eşini dövdüğünü kabul eden Kazım G.’nin, "Aramızda tartışma çıktı. Ben de sinirlendim ve dövdüm" dediği öğrenildi. Fikriye G. hakkında ise koruma tedbir kararı alındığı bildirildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler