HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşiyle cinayetten yargılanan kadın, ölen kişiyle ilişkisini itiraf etti

Eşinin aşığı 48 yaşındaki Fevzi Er'i bıçaklayarak öldürmekten yargılanan 31 yaşındaki Mustafa Kılınç'ın eşi 30 yaşındaki tutuksuz sanık Yeliz Kılınç, duruşmada ilişki itirafında bulundu

Eşiyle cinayetten yargılanan kadın, ölen kişiyle ilişkisini itiraf etti

Adana'da eşinin aşığı 48 yaşındaki Fevzi Er'i bıçaklayarak öldürmekten yargılanan 31 yaşındaki Mustafa Kılınç'ın eşi 30 yaşındaki tutuksuz sanık Yeliz Kılınç, duruşmada Fevzi Er ile ilişki yaşadığını ve birlikte kaçmak için hazırlık yaptıklarını itiraf etti.

Olay,5 Haziran'da merkez Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahallesi Evren Sitesi'nde meydana geldi. Mustafa- Yeliz Kılınç çifti yaklaşık 5 yıl önce bakkal dükkanı işlettikleri sırada komşu esnaf Fevzi Er ile tanıştı. Bir süre sonra evli ve 1 çocuğu olan Fevzi Er ile 1 çocuk annesi Yeliz Kılınç arasında duygusal ilişki başladı. Olaydan yaklaşık 10 gün önce Mustafa Kılınç eşinin Fevzi Er'e gönderdiği aşk mesajını gördü. Bunun üzerine çift arasında kavga çıktı ardından da iddiaya göre, Yeliz Kılınç cep telefonundan Fevzi Er'e 'Ben eşyalarımı topluyorum. Mustafa beni öldürecek hemen gel beni al' mesajı atarak eve çağırdı.

Fevzi Er gelen mesaj üzerine, yanına cop ve bıçak alarak Yeliz Kılınç'ın evine gitti. Burada çıkan kavgada Mustafa Kılınç, Fevzi Er'i bıçaklayarak öldürdü. Mustafa Kılınç tutuklanırken, Yeliz Kılınç ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

EŞE 20 YIL İSTEMİ

Cumhuriyet Savcısı, Mustafa Kılınç hakkında tasarlayarak öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, eşiYeliz Kılınç hakkında ise yardım suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istedi. Adana 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Mustafa Kılınç, olaydan 10 gün kadar önce eşinin Fevzi Er'e aşk mesajı gönderdiğini fark ettiğini belirterek, "Bunu eşime sorduğumda Fevzi'nin kendisini tehdit ettiğini bu yüzden böyle bir mesaj gönderdiğini, aksi takdirde eve gelip rahatsız edeceğini söyledi. Sonra Fevzi'yi aradım rahatsız etmemesini söyledim. 'Sen kocalık görevini yapmıyorsun' gibi bir şeyler söyleyip küfür etti. Fevzi evime gelip, kafama copla vurdu bıçağı boğazıma doğru savurdu. Elimden yaralandım. Can acısıyla bıçak aldım, dışarı iterken birlikte merdivenden yuvarlandık. Hangimizin ne şekilde yaralandığını görmedim" dedi.

'BİRBİRİMİZİ SEVİYORDUK, KAÇIP GİDECEKTİK'

Tutuksuz sanık Yeliz Kılınç ise Fevzi Er'le 1 yıldır ilişki yaşadıklarını belirterek, "İkimiz de birbirimizi seviyorduk. O da ben de eşlerimizi sevmiyorduk. Kaçıp gitmeyi planlıyorduk. Fevzi'ye çektiğim bir mesajı eşim gördü. Bunun üzerine ben mecburen mesajı tehditle çektiğimi söyledim" dedi. Yeliz Kılınç, olay günü olanları da detaylarıyla anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fevzi bana eşimin durumu öğrendiğini bana zarar verebileceğini söyleyerek hemen kaçmamız gerektiğini söyledi. Ben bavulumu hazırlamaya başladım. Mustafa aradı işte olmadığını dolaştığını söyleyince, durumdan şüphelenip Fevzi'yi aradım eve gelmemesini söyledim. Mustafa eve geldiğinde tartışmaya başladık. Bu sırada Fevzi geldi. Bağrışmaları dışarıdan duymuş olacak ki bağırıp küfür etmeye başladı. Fevzi'ye yalvardım gitmesini söyledim. Bu sırada Mustafa kapıyı açtı. Fevzi copla Mustafa'ya vurunca, ben yere yığıldım sonrasını hatırlamıyorum. Benim Fevzi'ye attığım mesajı Mustafa görmedi. Mesaj attığımdan haberi yoktu."

'ANNEMİ AFFET FEVZİ AMCAYA NE YAPARSAN YAP'

Mahkemede tanık olarak dinlenen çiftin 9 yaşındaki çocukları Y.K. annesinin Fevzi Er'e çektiği mesajı babasının kendisine göstermediğini anlatarak, "Babam bana 'Sen zaten durumu biliyormuşsun. Annen ile Fevzi amcanı öldüreyim mi?' dedi. Ben onları arkadaş zannediyordum ama biraz fazla görüştükleri için şüphelendim. Ben de babama 'Annemi affet Fevzi amcaya ne yaparsan yap' dedim" diye ifade verdi.

Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler