HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski belediye başkanının yeğeni silahlı saldırıda yaralandı

Adana'da 38 yaşındaki Mehmet Altunköse, kar maskeli kimliği belirsiz bir kişinin av tüfeğiyle gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralandı.

Eski belediye başkanının yeğeni silahlı saldırıda yaralandı

Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde eski Belediye Başkanı Kadir Altunköse'nin yeğeni 38 yaşındaki Mehmet Altunköse, kar maskeli kimliği henüz belirsiz bir kişinin av tüfeğiyle gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralandı.

Olay, saat 20.45 sıralarında Cumhuriyet Meydanı yakınlarındaki bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, kar maskeli kimliği henüz belirsiz bir kişi, kahvehaneye gelerek çuvala gizlediği av tüfeğiyle, arkadaşlarıyla oturan Mehmet Altunköse'ye 2 kez ateş etti. Altunköse, vücuduna isabet eden saçmalarla yaralanıp kanlar içinde yere yığılırken, kar maskeli saldırgan ise dışarda kendini bekleyen otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Kahvehanedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Ağır yaralanan Mehmet Altunköse, ambulans ile İmamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırganın kimliğini belirleyip yakalamak için harekete geçin polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler