HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski erkek arkadaşını öldürdü

Antalya'da genç bir kız, kendisini darp ve tehdit ettiği gerekçesiyle eski erkek arkadaşını bıçakla öldürdü.

Eski erkek arkadaşını öldürdü

Edinilen bilgiye göre, Elazığ'da 2 yıl önce gönül ilişkisi yaşadığı eski erkek arkadaşının tehditlerinden kurtulmak için annesi Fatma Yıldız ile Antalya'ya gelen 23 yaşındaki Selma Yıldız,Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi'ndeki Kadir Aktepe Sitesi'nde yaşamaya başladı.

Ondan kaçmıştı ama...

Önceki gece eve gelen Selma Yıldız, eski erkek arkadaşı Semih Al'ı (22) evde buldu. Al ile tartışmaya başlayan Yıldız, tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla eski erkek arkadaşını kalbinden bıçakladı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Semih Al, hastanede hayatını kaybetti.

Selma Yıldız, polise verdiği ilk ifadesinde eski erkek arkadaşının intihar ettiğini ileri sürdü. Ancak olay yerinde yapılan incelemede, bahçede bulunan bıçakta Selma Yıldız'ın parmak izine rastlanıldı. Gözaltına alınan Yıldız'ın sorgusunda suçunu itiraf ettiği bildirildi. Yıldız, adliyeye sevk edildi.
Adli tıp morguna kaldırılan Semih Al'ın cenazesi de otopsi sonrası yakınları tarafından alındı.

"Hayatı bize zehir etti"

Selma Yıldız'ın annesi Fatma Yıldız ise gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının yaklaşık 2 yıl önce Elazığ'da Semih Al ile gönül ilişkisi yaşadığını ancak anlaşamayınca ayrıldıklarını söyledi. Al'ın ise kızının peşini bırakmadığını, sürekli tehdit ettiğini anlatan Yıldız, yaklaşık bir yıl önce de Semih Al'ın kızına darp ve tecavüzden dolayı cezaevine girdiğini belirtti.

Cezaevinde de Al'ın tehditlerine maruz kaldıklarını ve bu nedenle ifadelerini değiştirdiklerini belirten Yıldız, şunları söyledi:

"Semih Al'dan kurtulmak için Antalya'ya kaçtık. Kızım uzun süre psikolojik sorunlar yaşadı. Burada kendimize yeni bir hayat kurmak istemiştik ancak kızıma tecavüz eden bu kişi yeni hayata başlamamıza izin vermedi, izimizi bulmuş ve önceki gece eve geldi. Tehditler savurmaya başladı. Hayatı bize zehir etti. Bu yaşadıklarımıza inanamıyorum."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler