HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski eşi tarafından öldürüldü

Aydın'ın Didim İlçesi'nde 40 yaşındaki Sultan Sarı, boşandığı eşi Erdal A. tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Eski eşi tarafından öldürüldü

Dördü ilk eşinden altı çocuk annesi Sultan Sarı, ikinci evliliğini yaptığı 44 yaşındaki Erdal A.'dan da 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Erdal A., bugün konuşmak için saat 15.30 sıralaRında boşandığı eşi Sarı'nın Efeler Mahallesi, 1347 Sokak'taki bir apartmanın üçüncü katındaki evine gitti. İkili arasında iddiaya göre müşterek çocuklarının bakımı konusunda tartışma çıktı. Bu sırada çiftin 11 yaşındaki oğulları ve 9 yaşındaki kızları evden ayrıldı. Tartışmanın uzaması üzerine Erdal A., genç kadını yanında getirdiği bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan Sultan Sarı yere yığılırken, Erdal A., olay yerine geldiği otomobiliyle kaçtı.

Gürültüleri duyan komşuların haber vermesi üzerine gelen polis ekiplerinin öldüğünü belirledikleri Sultan Sarı'nın cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından kesin ölüm nedenini tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayın ardından apartman sakinlerinin ve çiftin çocuklarının ifadelerine başvuran polis, Erdal A.'yı kısa sürede saklandığı bir evde yakalayıp gözaltına aldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler