HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski karım oğlumu alıp IŞİD’e kaçtı

İşadamı Aktan, boşandığı Kırgız asıllı eşi Svetlana Hasanova’nın, 3 yaşındaki oğluyla birlikte, IŞİD’ın elindeki Rakka’ya gittiğini iddia ederek savcılığa başvurdu.

Eski karım oğlumu alıp IŞİD’e kaçtı

Oto galeri ve restoran sahibi Şahin Aktan (44), boşandığı Kırgız asıllı eşi Svetlana Hasanova’nın (24), 3 yaşındaki oğluyla birlikte, geçtiğimiz ay IŞİD’ın elindeki Rakka’ya gittiğini iddia ederek savcılığa başvurdu.

Aktan, son 1 yılda çarşafa giren, namaz kılmaya başlayan ve İslami sitelerde dolaşan eski eşinin 1 Temmuz’da aniden kaybolduğunu söyledi. Aktan, “Kendimi kadın olarak tanıtarak eşimle internetten konuştum. Rakka’da olduğunu, mücahitlerden biriyle evlenirsem benim de gelebileceğimi söyledi. Oğlum IŞİD’in elinde rehine” dedi.

Gaziantep’te evlenmiş

Şahin Aktan Facebook’taki bir konuşmasını şöyle aktardı: “Kadın gibi konuştuğum mücahitler evlilik istiyor. Eşim de Gaziantep’te bir mücahitle evlenmiş. Bunlar kaçak olarak Halep’e, oradan da Rakka’ya geçiyorlar. Akşamları cihattan dönen kocalarının yanlarına gidiyorlar. Bana da bir mücahit aşık oldu.” (Hürriyet)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler