HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski karısını evlendiği adamla birlikte öldürdü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 6 çocuk babası şahıs, başkasıyla evlenen eski karısını ve evlendiği şahsı silahla vurarak öldürdü.

Eski karısını evlendiği adamla birlikte öldürdü

Olay, Marmaris’in Hisarönü köyünde öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hisarönü köyünde yaşayan Damla Ö. (39), yaklaşık 6 ay önce kocası Alaattin Ö.'yü (47) terk ederek Milaslı Talip K.'ya (40) kaçtı.

Damla Ö., giderken 6 çocuğundan en küçük iki kızını da yanında götürdü. Kocasından bir ay önce boşanan kadın, dozer operatörü Talip K. ile evlendi. Alaattin Ö., 10 gün önce Milas’a giderek çocuklarını geri aldı.

Damla ve Talip K. çifti, dün öğle saatlerinde Alaattin Ö.'yü arayarak çocukları görmek için geleceklerini haber verdi. Eski karısını ve eşini köyün girişinde pompalı tüfekle beklemeye başlayan Alaattin Ö., Talip K.'ya araçtan indiği anda ateş etti. Şahsın yere yığılmasının ardından araç içindeki eski karısını da öldüren Alaattin Ö. daha sonra kaçtı.

Silah sesini duyan köylüler, olay yerinde çiftin cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen 112 ve jandarma ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Oğullarının ölüm haberini alarak Milas’tan Marmaris’e gelen Talip K.'nın anne ve babası sinir krizleri geçirdi. Hayatını kaybeden çiftin cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Jandarma, cinayet sonrası kaçan ve balıkçılık yaptığı öğrenilen Alaattin Ö.'yü yakalamak için çalışma başlattı. Sahil Güvenlik ekipleri de zanlının denizden kaçma ihtimaline karşı Hisarönü Körfezi'nde devriye gezmeye başladı.

CİNAYETİN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

Olayda eski karısı Damla K. ve eşi Talip K.’yi öldüren Alaattin Ö.’nün 2’si ilk eşinden ve 5’i de Damla K.’den olmak üzere 7 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle Damla K.’nin babasının 6 ay önce kızını evden götürdüğü ve çiftin daha sonra anlaşmalı olarak boşandıkları ortaya çıktı. Mahkeme, 5 çocuğun da velayetlerini babaya verdi.

10 gün önce eski eşinin kısa süre önce evlendiği Talip K.’nin Milas’taki evine giden Alaattin Ö., Damla K.’nin evi terk ederken yanında götürdüğü iki kızını da geri getirdi. Damla K.’nin çocuklarını görmek ve velayetler konusunda konuşmak üzere eşiyle birlikte Alaattin Ö.’nün köyüne gelmesi sonucu olayın yaşandığı ifade edildi.

SOSYAL MEDYADAN TEHDİT ETMİŞ

İki kişiyi öldüren Alaattin Ö.’nün bir hafta önce kendisine ait sosyal medya hesabından “İhanetin affı olmaz, kahpeliğin bahanesi olmaz” şeklinde tehdit içeren bir paylaşım yaptığı tespit edildi. Cinayetten 16 saat önce çocuklarıyla çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan zanlının, fotoğrafın altına “Canlarım” şeklinde not düştü.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler