HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski kız arkadaşını okulda bıçakladı

Beyoğlu'nda lisede okuyan eski kız arkadaşının sınıfını giren üniversite öğrencisi Mert A. öğretmeni ve arkadaşlarının gözü önünde Derya C.'yi bıçakladı.

Yüzünden yaralanan öğrenci ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 08.00 sıralarında Beyoğlu'ndaki bir lisede meydana geldi.

İddialara göre geçen yıl aynı okuldan mezun olan üniversite öğrencisi Mert A. (19) kız arkadaşı ile arasını bozduğu gerekçesi ile eski kız arkadaşının sınıfına girdi.
Başında kapşon ve yüzünde atkı olduğu belirtilen Mert A. öğretmenin "Kimsin sen" sorusuna "Derya nerede" diye cevap verdi. Arka sırada oturan Derya C.(17) ön tarafa doğru geldi. Cebindeki bıçağı çıkaran Mert A. genç kızı yüzünden bıçakladı.

Öğrencilerin çığlıkları üzerine sınıftan kaçmak isteyen saldırgan diğer öğretmenler tarafından yakalandı. Kanlar içinde yerde kalan öğrenci için okula ambulans çağrıldı. Derya C. ambulans ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yüzüne beş dikiş atıldığı belirtilen öğrenci tedavisinin ardından taburcu oldu.

Aynı okulda okuyan bir öğrenci "Eski mezunlardan bir öğrenci sınıfa gelmiş. Derya nerede diye bağırmaya başlamış. Onun boğazını keseceğim demiş. Bir anda kızın yanına giden saldırgan kızın yüzünü kesmiş. Daha sonrada kaçmış" dedi.

Babası da aynı okulda öğretmen olduğu öğrenilen Mert A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler