HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski koca dehşeti!

Çanakkale'nin Kumkale Beldesi'nde cinnet getiren adam ayrıldığı eşi ile oğlunu vurduktan sonra intihar etti.

Eski koca dehşeti!

Çanakkale'de bir kişi, çocuğunu göstermedikleri gerekçesiyle kayınpederinin evini bastı. Önce eşini vuran ve seken kurşunla çocuğu yaralanan Hasan Atıcı (45), daha sonra kendi canına kıydı.

Atıcı, dört ay önce eşi Cahide Gül (40) ile boşandı. Bunun üzerine Gül, 2 yaşındaki çocuğu Ahmet Turgut'u alarak Kumkale beldesinde ikamet eden babası Mehmet Gül'ün evine taşındı. Çocuğunun kendisine gösterilmediğini iddia eden Atıcı ise bugün saat 10.00 civarında Gül'ün evine gitti. Burada çıkan tartışma sonucu, yanında getirdiği av tüfeğiyle eski eşinin başına ateş etti. Cahide Gül ağır yaralanırken seken bir saçma da oğlunun başına isabet etti. Zanlı, bu sırada araya giren kayınpederi Mehmet Gül'ün kafasına dipçikle vurdu. Daha sonra evden çıkarak, sokakta kendi kafasına ateş etti. Hasan Atıcı olay yerinde hayatını kaybederken eski eşi, oğlu ve eski kayınpederi, Çanakkale'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. Komşuları da korku içinde olanları seyretti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (CİHAN)


En Çok Aranan Haberler