HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski sevgilisi barışmayınca ikinci kattan atladı

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde eski sevgilisinin barışma isteğini reddetmesine kızan 23 yaşındaki Savaş Demir, buluştukları alışveriş merkezinin ikinci katından aşağı atladı.

Eski sevgilisi barışmayınca ikinci kattan atladı

Ağır yaralanan Demir, ambulansla hastaneye kaldırılırken, daha önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta iple kendini asacağına dair paylaşımda bulunduğu görüldü.

İstanbul’da oturan Savaş Demir, bir süre önce kendisinden ayrılan eski sevgilisi G.C. ile konuşup, barışmak için Çorlu’ya geldi. Zafer Mahallesi’ndeki alışveriş merkezinin kafetedyasında buluşan ikiliden G.C.'nin barışmak istemediğini söylemesi üzerine öfkelenen Savaş Demir, ikinci kat terasından kendisini aşağı bıraktı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla ağır yaralı olarak Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demir, tedavi altına alındı. G.C. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilen Savaş Demir’in, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında, üzerinde ip ve ‘inşaatta kendisini astı’ yazılı bir fotoğraf paylaşarak, ‘ölüm, gidiyorum bilgi olsun. Helal olsun herkes’ yazdığı ortaya çıktı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler