HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski sevgilisini öldürüp intihar etti

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde Turan Erişgin, bir süre birlikte olduğu 5 çocuk annesi Fatma Alp’i çalıştığı otelin önünde tüfekle vurarak öldürdü. Erişgin, daha sonra aynı tüfekle intihar etti

Eski sevgilisini öldürüp intihar etti

Kiriş Mahallesi’ndeki olay, saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Kemer’de 3 yıldızlı otelde kat görevlisi olarak çalışan ve eşinden ayrılan Fatma Alp, bir süre aşk yaşadığı Turan Erişgin’den de ayrıldı. Fatma Alp’le yeniden bir araya gelmek isteyen Turan Erişgin, telefonla arayarak bu isteğini bildirdi. Alp’in itiraz etmesi üzerine ikili telefonda tartıştı.

Turan Erişgin, bu sabah Fatma Alp’in çalıştığı otelin önüne gelerek beklemeye başladı. Erişgin, otele servisle gelen Fatma Alp’i arkadaşlarının gözü önünde pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Havaya da iki el ateş eden Erişgin, ardından tüfeği kendi göğsüne dayayarak son kez ateş etti. Çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Acil sağlık görevlileri Fatma Alp’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı olan Erişgin ise ambulansla Kemer Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki müdahaleden sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Erişgin de hayatını kaybetti. Fatma Alp’in cesedi, polis ve sağlık ekipleri ileCumhuriyet savcısının incelemesinden sonra Kemer Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

TELEFONLA ARADI

Görgü tanıklarından Katibe Erdem, Turan Erişgin’in, Fatma Alp’i telefonla arayarak yeniden beraber olmak istediğini söyledi. Fatma Alp’le aynı iş yerinde çalışan Katibe Erdem, "Turan Erişgin dün Fatma’yı aradı. Fatma’ya kendisiyle gelmesini söyledi. Fatma da, çocukları olduğunu, bu nedenle gelemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Turan Erişgin, ’Eğer gelmezsen seni de kendimi öldüreceğim’ diye tehdit etti. Sabah iş yerine geldik. Servisten iner inmez adam önümüze çıktı. Fatma’ya, ’Sen onunla git, polise haber veririz. Seni buldururuz, yoksa ikimizi de öldürecek’ dedim. Fatma arkama saklandı. 'Çekil yoksa seni de vururum’ dedi. Ben kaçtım, ardından Fatma’ya ateş etti" diye konuştu.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler