HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski sınıf arkadaşının nişanlandığını öğrenince rehin aldı

Malatya'dan Kars'a gelen İskender P., 9 yıl önce birlikte okuduğu sınıf arkadaşı fizyoterapist K.K.'yı bıçakla rehin aldı.

K.K.'nın nişanlanma kararından vazgeçmesini istedi. Olaya müdahale etmek isteyen bir polis memuru ile okul müdürü ile kendisini yaralayan K.K., gözaltına alındı. Karadağ Mahallesindeki Özel Rehabilitasyon Merkezine dün akşamgelen 30 yaşındaki İskender P., burada görevli fizyoterapist 26 yaşındaki K.K. ile görüştü. Malatya'dan geldiğini ve 9 yıl kadar önce aynı sınıfta okuduklarını belirten İskender P., kendisini hatırlamayan K.K.'yı üzerinde taşıdığı bıçakla rehin alarak bodrum kata indirdi.

Olayı gören Rehabitasyon Merkez Müdürü B.E., bıçaklı adamın elinden K.K.'yı kurtarmak istedi. Müdür B.B.'yi yaralayan İskender P., müdahale edilmesi halinde K.K.'ya zarar vereceğini bildirdi. Bunun üzerine olay Emniyet Müdürlüğüne bildirildi. Merkezin çevresini saran polisler yaptıkları görüşmeler sonucu fizyoterapistin serbest bırakılmasını sağladılar. Bu sırada kendisini boğazından yaralayan İskender P., müdahale eden bir polis memurunu da bıçakla yaraladı.

K.K. ile sadece sınıf arkadaşları olduklarını, Kars'ta nişanlandığını sosyal paylaşım sitesinde görünce fikrinden vazgeçirmek için geldiğini anlatan İskender P. arkadaşının kendisini hatırlayamaması üzerine çok sinirlendiğini söyledi. Olay sırasında yaralananlar 112 Acil Servis ambulansıyla Kars Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Gözaltına alınan İskender P. ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler