HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski ve yeni eş kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te bir kadının eski ve yeni eşi arasında çıkan kavgada silahla vurulan eski eş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'da yaşayan ve akraba ziyaretine gelen Orhan Çelikkol, Gaziantep'te yaşayan eski eşi Büşra Ç.'nin kocası Kadir P. ile Nuripazarbaşı Mahallesinde karşılaştı. İkili arasında yaşanan tartışmada Kadir P., pompalı tüfekle eşinin eski kocası Orhan Çelikkol'a ateş açtı. Yaralanan Çelikkol, kaldırıldığı Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kadir P.'nin, olay yerinden kaçarak uzaklaştığı iddia edilirken, polisler olay yerinde incelemede bulundu. Gaziantep Adli Tıp Kurumuna götürülen cenaze, yapılan otopsinin ardından İstanbul'dan gelen ailesine teslim edildi. Cenazenin Yeşilkent Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

CİNAYET, ESKİ VE YENİ KOCA ARASINDA YAŞANAN TARTIŞMA NEDENİYLE İŞLENDİ

Büşra Ç.'nin olayda hayatını kaybeden Orhan Çelikkol'dan boşandıktan sonra cinayet zanlısı olduğu iddia edilen Kadir P. ile evlendiği ve her iki şahıstan da birer çocuğu olduğu öğrenildi.

İkili arasındaki tartışmanın da daha önceden devam eden bir husumetten dolayı çıktığı, Kadir P.'nin Orhan Çelikkol'a silahla ateş açtıktan sonra otomobille olay yerinde kaçtığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler