HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir-Ankara yolunda otobüs kazası: 6 ölü, çok sayıda yaralı

Son dakika haberlere göre, Eskişehir-Ankara karayolunun Ballıkuyumcu mevkisinde bir yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Son dakika haberlere göre, İzmir'den Ankara'ya gelen Uğur Durmaz'ın kullandığı 53 DJ 338 plakalı yolcu otobüsü, Ankara'ya 35 kilometre kala Ballıkuyumcu mevkisinde kontrolden çıkarak köprü ayağına çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

Otobüste sıkışanların kurtarılması için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle karayolunun bir bölümü trafiğe kapatıldı. Araç trafiği, kontrollü olarak tali yoldan verilmeye başlandı.

İçişleri Bakanı Soylu kazaya ilişkin yaptığı açıklamada "Altı vatandaşımız Hakk'ın rahmetine kavuştu. Hem ailelerine hem de ülkemize başsağlığı diliyoruz. 36 vatandaşımız da şu anda hastanelerde tedavi görüyor. Bir kısmı ameliyatta ama çok yüksek bir hayati tehlikeleri yok" dedi.


En Çok Aranan Haberler