HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın

Eskişehir'deki bir cam fabrikasının deposunda yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi 15. Cadde'de faaliyet gösteren Paşabahçe Eskişehir Fabrikası'nın ambar bölümünde bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı.

Yangın nedeniyle ambar bölümünün çatısı çöktü ve kısa süreli patlamalar meydana geldi. Yangına, çevre il ve ilçelerden gelen onlarca itfaiye ekibi ve Toplumsal Müdahale Araçları (TOMA) ile müdahale ediliyor. Ayrıca olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve polis ekibi de sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri, yangın nedeniyle dumandan etkilenen çok sayıda kişiyi kentteki çeşitli hastanelere kaldırıyor.

Çevre illerden itfaiye ekiplerinin gelişi kente sürerken, bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Cam Fabrikasındaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Eskişehir'de, bir cam fabrikasının ambar bölümünde çıkan büyük çaplı yangın, yaklaşık 6 saatin ardından güçlükle kontrol altına alınabildi.

Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi 15. Cadde'de faaliyet gösteren Paşabahçe Eskişehir Fabrikası'nın ambar bölümünde bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıkmıştı. Yangın nedeniyle ambar bölümünün çatısı çökmüş ve kısa süreli patlamalar meydana gelmişti. Çevre il ve ilçelerden gelen onlarca itfaiye ekipleri ve Toplumsal Müdahale Araçlarının (TOMA) müdahale ettiği yangın, yaklaşık 6 saatte ancak kontrol altına alınabildi. Yer yer fabrika alanında yanan bölgelere ise ekiplerin müdahale çalışmaları sürüyor. Söndürülen bölgelerde de soğutma çalışmaları yapılıyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler