HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir'de bayrak indirme karmaşası

Eskişehir Edebali Anadolu Lisesi'nin arka bahçesindeki Türk Bayrağı, bayrak direğinin boyanması nedeniyle okul görevlisi tarafından indirildi.

Eskişehir'de bayrak indirme karmaşası

İndirilmiş olan bayrağın yanında 2 genç kadın ile 1 erkeğin hızla uzaklaştığını gören vatandaşlar, bu kişileri terör örgütü üyesi sanıp polise ihbarda bulundu.

Olay öğleden sonra Yenidoğan Mahallesi'ndeki Edebali Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Vatandaşlar okulun arka bahçesindeki direğe asılı bayrağın indirilmiş olduğunu ve yanında da 2 genç kadın ile 1 erkeğin olduğunu, bu kişilerinde de hızla okul bahçesinden uzaklaştığını görünce 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Güvenlik ve Önleyici hizmetler şubesi ekipleri sevk edildi.

Gelen ekipler bayrağın indirilmiş olduğunu haber merkezine bildirdi. Polis ekipleri okul çevresinde terör örgütü üyesi oldukları sanılan 2 kadınla 1 erkeği aramaya başladı. Bu sırada okulun içinden elinde boya kovası ve fırça ile çıkan bir kişi, bayrağın yanına geldi. Polisler okulun boya ve badanasını yaptığı belirtilen bu kişiye bayrağı kimin indirdiğini sorunca "Ben bayrak direğini boyuyorum. Bu nedeniyle bayrağı ben indirdim" yanıtını aldı. Polis ekipleri, vatandaşların bir yanlış anlama nedeniyle ihbarda bulunduğunu haber merkezine bildirdikten sonra okuldan ayrıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler