HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir'de cinsel taciz iddiası

Eskişehir'de yaşayan 80 yaşındaki A.E. isimli şahıs, ortaokul öğrencisi kıza cinsel taciz suçlamasından dolayı hakim karşısına çıktı.

Uluönder Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda oturan A.E. (80) hakkında, komşusunun kızı olan 7'nci sınıf öğrencisi D.Ö.'ye yönelik bir kömürlükte motosiklet öğretme bahanesiyle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dava açıldı. 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada ifade veren A.E., kendisine atılı suçu kabul etmedi. 2005 yılından bu zamana kadar cinsel gücünün bulunmadığını ifade eden A.E., "Eşim ve çocuklarım var. Bu kızımız bir gün okuldan erken gelmiş. Karnının aç olduğunu söyledi ve benden para istedi. Ben de parayı verdim. İddia edilen konular yalandır” dedi.

Öte yandan duruşmada ifade veren ve cinsel tacize uğradığı öne sürülen yaşı küçük D.Ö. ise, daha önce verdiği emniyet ve savcılık ifadelerin doğru olduğunu ve sanıktan şikayetçi olduğunu ifade etti. Duruşmada ayrıca, küçük kızın olay sonrasında psikolojisinin bozulduğu, çevresinde bulunanlarla iletişimini sınırladığı belirtildi.

Mahkeme heyeti olayı gören komşunun dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler