HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir’de kaybolan 72 yaşındaki avcı aranıyor

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, arkadaşlarıyla av yaptığı sırada kaybolan 72 yaşındaki vatandaş için başlatılan arama çalışmaları 2'nci gününde de devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Abdullah Özgür (72) isimli avcı, geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla gittiği Odunpazarı ilçesinin Aşağıılıca Mahallesi civarında av yaptığı sırada kaybolmuştu. Abdullah Özgür'e ulaşamayan arkadaşları durumu ilgililere bildirmiş ve arama çalışmaları başlamıştı. AFAD koordinasyonunda DAK, UMKE ve AKUT ekiplerinin avcıyı arama çalışmaları da halen sürüyor.

10 YILDIR HEP GİTTİĞİ YERMİŞ

Öte yandan 72 yaşındaki kayıp avcının 10 yıldan beri sürekli aynı bölgede avlandığı öğrenildi. Olaya ilişkin gün yüzüne çıkan diğer bir detay ise, Abdullah Özgür'ün arkadaşlarıyla beraber avlanmak için gezdiği sırada "benim çarpıntım başladı, az şurada dinleneyim” dediği, arkadaşlarının da Özgür'ü dinlenmesi için olduğu yere oturttukları ve yardım getirmek için yanından ayrıldıkları ortaya çıktı. Yardım getirmek için ayrılanların, yardım bulup geri döndüklerinde de kayıp avcı Özgür'ün bulunduğu yerde olmadığını gördükleri ve durumu jandarma ekiplerine haber verdikleri öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler