HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir’de korkunç kaza

Eskişehir'de, otomobille halk otobüsünün çarpışması neticesinde 3'ü ağır 5 kişi yaralandı.

Eskişehir’de korkunç kaza

Edinilen bilgiye göre, Cemil K. (25) idaresindeki 26 DF 004 plakalı otomobil ile Serkan E. (35) idaresindeki 26 TC 046 plakalı halk otobüsü, Eskişehir-Ankara çevreyolu Orhan Oğuz Alt Geçidi yakınında çarpıştı. Kazada, sürücüler Cemil K. ve Serkan E. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Onur K. (27), Caner H. (20) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi daha yaralandı. Kaza neticesinde otomobilde sıkışan bazı yaralılar itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Can pazarı yaşanan kazada yaralananlardan Cemil K. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Serkan E. Eskişehir Devlet Hastanesi'nde, Onur K. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde, Caner H. Özel Ümit Hastanesi'nde ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de Özel Sakarya Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Cemil K., Onur K. ve Özel Sakarya Hastanesi'nde tedavi altına alınan ismi öğrenilemeyen kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu, diğer iki kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan kazayla alakalı soruşturma başlatılırken, otomobildeki hasar ve halk otobüsünün yolcu kapısından giren yol kenarındaki bariyer, kazanın boyutunu gözler önüne serdi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler