HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir'de MHP'lilerle HDP'liler arasında gerginlik yaşandı

Eskişehri'de MHP'li grup ile HDP'li grup arasında gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet polisleri, taş atan HDP'li gruba TOMA'yla müdahale etti.

Eskişehir'de MHP'lilerle HDP'liler arasında gerginlik yaşandı

ESKİŞEHİR, (DHA) -Olay, akşam saatlerinde Şirintepe Mahallesi'ndeki Şehit Teğmen Subutay Alkan Ortaokulu bahçesinde meydana geldi. Oy sayımı yapılırken okula gelen MHP'li grup polislere içeride HDP'lilerin olduğunu kendilerinin de okula girmek istediği söyledi. Polisler iki grubu karşı karşıya getirmemek için MHP'lileri içeri almadı. Bunun üzerine grup bahçede slogan atmaya başladı. Bu sırada dışarıdan gelen başka bir HDP'li grup MHP'lilere taş attı. Atılan taşının isabet ettiği MHP'li gruptan bir genç kafasından yaralandı. Yaralı genç çağırılan ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada okul içerisindeki HDP'li grup pencereden, kırdıkları sıra parçaları dışarı attı. Polisler MHP'lileri okul bahçesinden uzaklaştırdıktan sonra HDP'liler okuldan dışarı çıkarıldı.

Öte yandan okul dışından gelen 50 kişilik HDP'li grubu polisler okul bahçesine yaklaştırmadı. Bu sırada HDP'li gruptan polislere doğru taş atılınca çevik kuvvet polisleri TOMA'yla müdahalede bulundu. Polisin kovaladığı grup yakındaki Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü içerisine girdi. Gruptakiler daha sonra dağıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler