HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir'de silahlı saldırı: 5 yaralı

Eskişehir'de aralarındaki husumet nedeniyle çıkan tartışmada pompalı tüfekle 5 kişiyi yaralayıp otomobille kaçan 2'si kadın 5 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Kemal ATLAN/ ESKİŞEHİR, (DHA) -Olay, akşam saatlerinde Zafer Mahallesi Doğançay Sokak'ta meydana geldi. Kütahya'dan 38 HK 111 plakalı otomobille Eskişehir'e gelen 2'si kadın 5 kişi, iddiaya göre daha önce aralarında husumet olan A.Y. ile tartıştı. Tartışmanın ardındanO.A., N.A., S.A., S.G. ve B.C. adlı 5 şüpheli, A.Y. ve yanında bulunan çocuklarına doğru pompalı tüfekle ateş edip, otomobille kaçtı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların çeşitli yerlerine isabet ettiği A.Y. (42), çocukları S.Y. (16) ve E.Y. (13) ile yoldan geçen H.A. (35) ve Y.D. (16) yaralandı. Çevredekiler tarafından 5 yaralı, Özel Sakarya Hastanesi'ne götürüldü.

Polis ekipleri görgü tanıklarını verdiği bilgi üzerine şüphelilerin içinde bulunduğu 38 HK 111 plakalı otomobili çevreyolundaki Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı önünde durdurdu. Ekipler, otomobilden inip kaçmaya çalışan 5 şüpheliyi biber gazı sıkarak etkisiz hale getirmeye çalıştı. Şüphelilerden 2'si kadın 3 kişi yakalanırken, diğer 2 şüpheli ise Porsuk Çayı kıyısına kaçtı. Ekipler 2 şüpheliyi de Porsuk Çayı kenarındaki yaptığı arama çalışmasıyla çalılıklar arasında bulup yakaladı. Gözaltına alınan O.A., N.A., S.A., S.G. ve B.C. Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Özel Sakarya Hastanesi'nde tedaviye alınan 5 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler