HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Etek altı sapığı yakalandı

İzmit'te iğrenç bir olay yaşandı. Vatandaşları çıldırtan ve polise ihbar yağmasına neden olan bir şahısın kadınları takip ederek uygun bulduğu yerlerde etek altından görüntülerini çektiği tespit edildi. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, 29 yaşındaki B.Ç. olduğu tespit edilen kişiyi yürüyüş yolunda kadınların peşinden giderken yakaladı. B.Ç.'nin psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.

İzmit’te, yayaların yoğun geçiş yaptıkları üst geçitlerde cep telefonunun kamerası ile kadınların etek altından görüntülerini çektiği iddia edilen bir kişi polis ekiplerince yakalandı.

İHBAR YAĞDI

Kent merkezinde bulunan üst geçitlerde ve kadınların yoğun gezdikleri yerlerde eteklerinin altlarından görüntü çeken kişi, vatandaşların ihbarı üzerine polis tarafından takibe alındı.

KADINLARIN PEŞİNDEYKEN YAKALANDI

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, 29 yaşındaki B.Ç. olduğu tespit edilen kişiyi yürüyüş yolunda kadınların peşinden giderken yakaladı.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen B.Ç. Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. (DHA)


En Çok Aranan Haberler