HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Etekteki barkod anneyi yakalattı

Eskişehir’deki vahşetin sırrı çözüldü.

Etekteki barkod anneyi yakalattı

8 yerinden bıçaklanıp araziye atılan yeni doğmuş bebeğin sarıldığı etekteki barkoddan yola çıkan polis, failin anne olduğunu belirledi.

Eskişehir’de 8 yerinden bıçaklanarak boş araziye atılan yeni doğmuş erkek bebeği, annesinin öldürdüğü belirlendi. Anne Sibel Uysal’ı (33) belediyeden yardım kapsamında aldığı ve bebeğe sardığı eteği ele verdi. Gözaltına alınan Uysal ile 33 yaşındaki işsiz eşi Eren Uysal adliyeye sevk edildi. Polisiye filmlerdeki gibi titizlikle çalışan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, bebek cesedine sarılı olan kadın eteğindeki etiketin barkodundan İstanbul’daki üretici firmayı belirledi. Barkoddaki seri numarasından eteğin Eskişehir’deki bir şirkete gönderildiği, bu şirketten de Tepebaşı Belediyesi’nin dargelirli kişilere dağıtılmak üzere satın aldığını belirleyen polisler, belediyeden giysi yardımı alanları tek tek araştırdı.

Tuvalette doğurmuş

Yapılan çalışmalar sonucunda eteği evli ve iki çocuk annesi Sibel Uysal’ın aldığı belirlenirken, Uysal ve eşi Eren Uysal yaşadıkları evde gözaltına alındı. Uysal, eşi Eren Uysal’dan hamile kaldığını ancak eşinin bunu bilmediğini öne sürdü. Uysal’ın polislere “Eşimin hiçbir şeyden haberi yok. Tuvalette klozet içerisine doğum yaptım. Bebek doğduğunda ağladı. Doğum sırasında şoka girdim. O an ne yaptığımı fazla hatırlamıyorum. Hatırladığım kadarıyla bıçakla bebeğin Kordon bağını kestim. Daha sonra bebeği eteğime, paspasa sarıp poşet içerisine koydum. Ancak ben bebeği bıçaklamadım. Evden dışarı çıkıp belediye otobüsüne bindim. Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde indim. Bebeği boş araziye attım. Daha sonra yine belediye otobüsüyle Uluönder Mahallesi’ndeki evime döndüm” diye konuştu.

Bebeğin babası sabıkalı çıktı

Çeşitli suçlardan poliste suç kaydı olduğu belirtilen Eren Uysal ise kendisinin olayla bir ilgisinin olmadığını öne sürdü. Yetkililer bebeğin kordon bağının anne tarafından kesildiğini ancak kordon bağının bağlanmadığını, bebeğin kordon bağının bağlanmamasından mı, yoksa etek ve paspasa sarıldıktan sonra konulduğu poşet içerisinde havasız kalmasından mı ya da vücudundaki kesikler nedeniyle mi öldüğünün otopside belirleneceğini bildirdi. Mahkemeye çıkarılan karı-koca tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

En Çok Aranan Haberler